College Hostels oldalak
College Hostels Auguszta HostelCampus HostelsWest Hostels

FőnixFitt

Írta: Vágó Mercédesz
Fókuszban a mozgás és az egészség!
FőnixFitt

A Főnix Csarnokban 2019. január 12-én harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. a FőnixFitt szabadidős- és tömegsport napot, melyet Debrecen városa, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ is támogat. A sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítő, az egészség megőrzésének fontosságát hangsúlyozó program egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi vagy heti rendszerességgel mozgóknak és az együtt sportolásra vágyó családoknak.

A nagyszínpadon folyamatosan követik majd egymást az események, a felkészült, komoly szaktudású helyi trénerek mellett színpadra lép Sifter Tímea (Sifi) Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitneszversenyző, Katus Attila Világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, Czégel Erika GYMSTICK Master Trainer, Guinness-rekorder és Tatarek Rezsőt, az IronBox hazai legismertebb prezentere, aki hatszor nyerte le az év edzője címet. A fitnesz Világ- és Európa-bajnok Béres Alexandrával is találkozhatnak a sportolni vágyók, aki a súlykontroll órája előtt a következőket üzente: ,, Az óra már alap edzettségi szinten elkezdhető, de nagyobb testtudattal rendelkezők számára még nagyobb kihívást jelent. Olyan gyakorlatokat gyűjtöttem össze az eseményre, amiket igazán hatásosnak találok. Ha megszületett az elhatározás, hogy mozogni vágyunk, eszközök nélkül is remek gyakorlatok végezhetőek, hiszen saját testsúlyunk is elég ahhoz, hogy összetett terhelésben legyen részünk. A gyakorlatok „mellékhatásaként” megerősödnek a törzs tartóizmai, amelyek nagyon fontosak a mindennapi életben”.

A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett bemutatkoznak a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok és életmódtanácsadók várják az érdeklődőket.

Forrás és bővebb információ: http://www.fonixfitt.hu/

Akciók, hírek

Kísérlettől a művészetig
Man Ray fotográfiái a Modemben
FőnixFitt
Fókuszban a mozgás és az egészség!
Debreceni Advent
Óriáskerékből csodálhatjuk idén is a karácsonyi fényeket Debrecenben
Dobogós helyen a Kossuth Lajos Kollégiumok
Az Eduline - eduline.hu - készített egy felmérést, hogy melyik Magyarország legjobb, legélhetőbb kollégiuma.
Barangolás a Nagyerdőben
A mintegy 1082 hektáron elterülő Debreceni Nagyerdő Magyarország első védett természeti területe.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le akciós szálláslehetőségeinkről, híreinkről.

Nincs más dolgod, csak kitölteni az alábbi mezőket és feliratkozni.

Feliratkozom

Elérhetőségek

Útvonal tervezése: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. Hívjon minket: +36 (52) 238 500
© 2019 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég: KLK Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...